Voor ZZP’ers die ontzorgd willen worden


Het is geweldig als je van je hobby, je werk kunt maken. Dat zal elke ZZP’er beamen. Als ondernemer krijg je daarbij te maken met administratieve verplichtingen. Verplichtingen waar je mogelijk minder plezier aan beleefd, misschien minder bedreven in bent en die je sowieso te veel tijd kosten. Tijd die jij liever anders besteed. Misschien kan Annemarie je daarmee helpen, zoals ze dat ook voor Auto Ante doet.

Annemarie: “Wat ik bij Auto Ante doe, is het zoveel mogelijk ontzorgen van mijn man Peter die de werkplaats leidt. Zo kan hij doen waar hij goed in is; complexe motorstoringen oplossen, auto’s repareren, onderhoud uitvoeren en leerlingen begeleiden. Het ‘ontzorgen’ wat ik voor hem doe, bestaat uit het inkopen van onderdelen, offertes opstellen, de planning maken, facturen verzorgen en de administratie zorgvuldig bijhouden. Ik ben geen boekhouder, maar ik zorg wel dat alles keurig aangeleverd wordt. Ik vind dit ‘ontzorgen’ super leuk om te doen. Op die manier, maak ik ook werk van mijn hobby.”

Wil jij ook ontzorgd worden en kan Annemarie iets van je overnemen? Wil jij ook meer tijd hebben voor datgene waarvoor jij ZZP’er bent geworden? Bel ons dan eens vrijblijvend!