Enthousiast en gastvrij


Peter Fokke heeft in zijn loopbaan bij diverse autobedrijven gewerkt in Hardenberg. Hij is 1e diagnose technicus (storingsmonteur), leidinggevende en leermeester en naast dat hij een zeer betrouwbaar automonteur is, vindt hij niets mooier dan mensen meenemen in zijn liefde voor autotechniek.

Annemarie Jansen is, na haar loopbaan in de gastronomie, ruim 15 jaar actief in de regio als jobcoach voor mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Nu combineert zij gastvrijheid, haar organisatie talent en het creëren van een leeromgeving voor jonge mensen in haar werk bij Auto Ante.

Zowel Peter als Annemarie onderstrepen de wens om open en transparant te zijn. Op heldere wijze en in begrijpelijke taal leggen zij uit wat er gedaan is aan reparaties en waarom. Daarnaast geven ze aan wat te verwachten is op korte en lange termijn. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. En vragen stellen mag altijd. Domme vragen hebben Peter en Annemarie nog nooit gekregen. Het oog voor de mens achter de klant maakt Auto Ante een laagdrempelige garage waar iedereen zich welkom voelt en een prettig leerbedrijf.